PROJECTE | Remodelació de la plana web RobotsAlRescate.com

Un dels nostres últims projectes ha estat la remodelació del bloc robotsalrescate.com. Es tracta d’un bloc temàtic que, com bé el seu nom indica, tracta exclusivament sobre robots aspiradors i robots per la llar. Aquests aparells domèstics han tingut un gran auge aquests últims anys a Espanya, i el portal anterior ha anat creixent en visites a mesura que ho ha fet la seva popularitat.

A part d’una remodelació estètica general, ens vam haver d’enfrontar a un repte major: estructurar informació complexa d’una forma entenedora, visual i completament multidispositiu (disseny responsive). El gran repte va ser estructurar la informació de tots els models d’una de les marques que domina el mercat, Roomba: https://robotsalrescate.com/comparativa-roomba/

Vam optar per un disseny modular, clar i net, completament responsive i ordenat per games. Tant a nosaltres com a la Sil Rodríguez (la responsable de la pàgina web dels  robots aspiradors) ens va complaure molt la sol·lució trobada.

També vam afegir un mòdul específicament programat que actualitza de forma automàtica els preus dels productes a través d’Amazon. Així, els visitants poden comprar els preus dels robots Roomba (o d’altres) i saber el preu en viu que tenen a una gran tenda de referència.

També vam realitzar una reestructuració i «neteja de cara» de la portada de la plana web. Al contenir molta informació, es trobaven amb una manca d’estructura jeràrquica que produïa certa sensació de pèrdua en els visitants. Tanmateix, vam redissenyar alguns mòduls que ja feien servir, fent-los més clars i nets.

En definitiva, es tracta d’un projecte que ens ha satisfet molt a nivell personal i, el que és més important, ha deixat al client completament encantat per la feina ben feta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *