PROJECTE | Creació de la plataforma web Cubasensation.com sobre AWS

Fa un temps vam aconseguir un projecte molt interessant, el qual tenia el repte de treballar amb tecnologia cloud, amb la que encara no ens havíem vist immersos. El projecte constava de la creació de una nova plataforma web destinada al lloguer d’allotjaments turístics a Cuba.
L’oportunitat va venir donada per la companyia Nubersia, especialistes en solucions de Cloud Computing. Nubersia disposava d’un client que estava interessat en el desenvolupament d’una plataforma de lloguer d’allotjaments turístics en cases privades a Cuba, i ens van comentar que tot el projecte es portaria a terme al cloud, més específicament al proveïdor Amazon Web Services, del qual són partners. El projecte resultant és: http://www.cubasensation.com/

Per a la realització de la plataforma web, a nivell disseny, vam optar per utilitzar una solució basada en el CMS Wordpress juntament amb el mòdul de JomHoliday, una de les eines amb millor acceptació dintre del sector de l’allotjament turístic.Per a la realització de la plataforma web, a nivell disseny, vam optar per utilitzar una solució basada en el CMS Wordpress juntament amb el mòdul de JomHoliday, una de les eines amb millor acceptació dintre del sector de l’allotjament turístic.
Per a la solució de la «Home» de la plataforma web es va escollir una solució modular que estava composta per un carrusel inicial el qual integrava el buscador bàsic i imprescindible de qualsevol web de cerca d’allotjament.
La continuació de la plana es va basar en la realització d’un apartat de recomanacions dels allotjaments amb millor sortida i comentaris per part dels usuaris de la plataforma.
Durant tot el projecte i com a part molt important, es va plantejar que la interacció per part de l’usuari a la plataforma fos simple i àgil, de forma que l’usuari pogués arribar al seu objectiu final amb tan sols quatre clics. Per això, el que es va realitzar va ser una segona plana en la qual el client disposés d’un llistat dels allotjaments que coincidien amb la cerca realitzada.
Un cop accedien a l’allotjament desitjat, es disposaria de les característiques principals de l’allotjament, la ubicació d’aquest, la descripció i el preu, i a més a més trobarien un simple formulari on realitzar la seva sol·licitud per poder realitzar la reserva.És un projecte que estem molt contents d’haver tingut la possibilitat de participar i amb el que encarà estem treballant en millorar-lo dia a dia, amb noves funcionalitats i nou disseny. A més a més, al treballar amb Nubersia ens ha permès conèixer com funciona el món d’Amazon Web Services i els avantatges que ens pot aportar en futurs projectes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *